Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa romeo 145 1.6 boxer

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Alfa romeo 145 1.6 boxer

Година на производство : 1996
    Мощност : до 110 коня
    Бензин

Горе долу до какви пари мога да си намеря такава ?

Re: Alfa romeo 145 1.6 boxer

Първоначално публикувано от Tuomas
    Година на производство : 1996
    Мощност : до 110 коня
    Бензин

Горе долу до какви пари мога да си намеря такава ?
    Тази кола не е 110 коня а 103,иначе по въпроса има много обяви разгледай ги и ще си харесаш-аз допреди 2 месеца си продавах мойта за 4800 ма вече не се продава

Успех
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Абе аз гледам ама искам да не се прецакам при избора защото не разбирам много много Та ти като човек с опит би ли ми казал , какви са предимствата на модела и има ли смисал да си го зема щото много ме кефи но така като гледам се чудя дали ще мога да си я поддържам след като я купя с тия скъпи части

Comment

Първоначално публикувано от Tuomas
        Абе аз гледам ама искам да не се прецакам при избора защото не разбирам много много Та ти като човек с опит би ли ми казал , какви са предимствата на модела и има ли смисал да си го зема щото много ме кефи но така като гледам се чудя дали ще мога да си я поддържам след като я купя с тия скъпи части
        Частите са малко по-скъпи от на Опел и ФВ например но удовослтвието да караш тази кола е несравнимо-както се казва тази кола се купува със сърце а не с акъл иначе колата е хубава зависи на какъв екземпляр попаднеш

Успех и ако можеме ще помагаме ако харесаш някоя колаи искаш да и се направи диагностика-0888 232 484-търси Бобо

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

мда мерси много Много ме кефят Алфите ( не знам защо ) и точно затова искам да карам такава кола

Видях тази обява : http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmen ... f1=details

та затова реших да питам

Какъв разход ти дава на теб ?

Comment

Тази кола изглежда доста експлоатирана и позанемарена иначе за разхода в града е малко висок ако си от София няма да можеш да я свалиш под 11-тва ако някой започне да ти говори ама мойта харчи 10 не го слушай-някой го е излъгал.Аз я карам тази кола от 2.5 години и я знам на 5 пръста а извън града в зависимост от карането между 7-9

Comment

Ем занемарена силно казано мисля но за тези пари и на това сам доволен

Comment

това дето си го харесал, докато стане готово за каране ще ти стъпи на 4500 минимум
                смяна на масло-двигател,трансмисия,хидравлика
                филтри 4 бр.
                ремъци и ролки
                евентуално и накладки
                каско

PS като виждам състоянието на салона си представям как са се грижили за тази кола

ЦЕНАТА НЕ Е НАЙ-ВАЖНИЯ ФАКТОР
                АЛФА-РОМЕО 147 1.6 04г.

Comment

Ем да съгласен съм , че цената не е най-важна но в моя случай е приоритет

Comment

Working...
                  X